"AN OUNCE OF SAUCE

COVERS A MULTITUDE OF SINS."

 

 

 

 

McLouis Glamys 22

Een zeer ruime mobilhome, met 7 gehomologeerde zitplaatsen, 7 slaapplaatsen.  De motorhome is gebouwd op een Fiat Chassis en beschikt over 130PK.  Meer dan genoeg om in alle comfort rond te rijden.

De mobilhome beschikt over een verwarming die werkt op gas. Dus ideaal om de mobilhome snel op een comfortabele temperatuur te brengen.  Hij beschikt ook over een turbovent, die zeer snel de binnenlucht naar buiten, of de buitenlucht naar binnen brengt.  Een ruime koepel boven de treinzit geeft veel licht.  Alle ramen in het woongedeelte, alsook de deur zijn voorzien van een muggenraam, om ongewenste beestjes tegen te houden, maar je toch van frisse lucht te voorzien.

De bestuurderscabine beschikt over airco.

In de wooneenheid bevinden zich 2 batterijen, ter voorziening van de elektriciteit in het woongedeelte.  Op het dak bevinden zich 1 zonnepaneel, om de autonomie nog te vergroten.  Parkeer je mobilhome op een plek waar je de zon kan vangen en je kan gerust een week zonder elektriciteit.
 

 

In de Alkoof boven de bestuurderscabine is een ruim dubbel bed.  Achteraan bevinden zich nog 2 stapelbedden.  Alle verhoogde bedden zijn voorzien van een veiligheidsnet, zodat je niet per ongeluk uit je bed kan.  Van de zitplaatsen kan je ook nog extra bedden maken.   Deze zijn wel iets kleiner, maar zeker geschikt voor kinderen.
 


Keuken:
De keuken bevindt zich achteraan, aan de deurzijde van de mobilhome.  Dit geeft je als voordeel dat je, als de kinderen binnen spelen, ze langs je moeten passeren en je steeds een oog houdt of ze buiten of binnen zijn.

Het gasvuur beschikt over 3 pitten.  In de opslagruimte voor de gastanken beschik je over 2 tanken, gevuld met propaangas, van 20,8L.  Door hun zeer geringe gewicht, tegenover de klassieke gasbidons heb je nog meer  mogelijkheden om dingen mee te nemen.  Een ronde lavabo staat makkelijk binnen handbereik voor het wassen van je eten.

Aan je rugzijde bevindt zich een  ruime 150L koelkast, met erboven een kleine diepvriezer.

Er is ook een Dolce Gusto koffieapparaat aanwezig voor een lekker tasje koffie of thee

 

Badkamer:
Een ruime badkamer, met douche en wc, gescheiden door een plexiglas wand.  Je hebt genoeg ruimte om je kindjes te helpen wassen.  Als je de douche niet  gebruikt kan je de lavabo naar het douchestuk verschuiven.

Water:
Je beschikt over een ruime verswater tank van 110L en een vuilwatertank van 90L.  De warmwaterboiler beschikt over een 10L tank, voor douche of warm water aan de lavabo en spoelbak.

Het chemische toilet beschikt over een uitneembare casette.

Zithoek:
De dubbele treinzit biedt plaats aan heel je gezelschap.  Aan de bestuurderskant is er een kleinere zithoek, ideaal voor de kids om te spelen, terwijl je aan de andere kant een ruimere zithoek hebt.  In de tegenrijrichting is er een TV met DVD speler gemonteerd met satelietverbinding, waardoor je ook vanuit de alkoof nog even TV kan kijken voor het slapengaan.

 

 

Slapen:
Eens het tijd is om te gaan slapen, heb je reeds 4 slaapplaatsen die onmiddellijk klaar zijn.  1 groot dubbel bed in de alkoof en 2 grote bedden in het stapelbed.  In enkele ogenblikken heb je de 2 treinzitten ook zo omgebouwd in een klein dubbelbed en een klein enkelbed.

Afmetingen bedden:
Alkoof:                             2m20 x 1m57
Stapelbedden:                2m20 x 0,9m
Treinzit dubbel bed:      1m81 x 1m25
Treinzit enkel bed:         1m47 x 0,66m

In de alkoof en het bovenste bed van het stapelbed zijn netten voorzien voor woelige slapers. 

Rijcomfort:
De mobilhome is voorzien van het volgende rijcomfort.  In de bestuurderscabine beschik je over een manuele airconditioning, een achteruitrijcamera met nachtzicht en comfortzetels met armleuning.

In de mobilhom is echter geen 12 > 220V voorzien, dus het enige ogenblik dat je beschikt over netstroom, is als je mobilhome op het net is aangesloten.

Je kan echter constant beschikken (zelfs terwijl je rijdt) over een 12V stekker, naast de tv, om je toestellen via bvb een usb poort op te laden.

 

 

Techniek:
Volgende aanslutingen zijn voorzien in en aan de mobilhome:
In de bestuurderscabine is er een motor aangedreven airco voorzien.   Je beschikt er over een sigarettenaansteker en een enkele USB poort om je toestellen op aan te sluiten.

In het woongedeelte beschik je over 3 220V stopcontacten (waarvan 1 in de badkamer) en 1 sigarettenaansteker aansluiting waar de tv op aangesloten zit.

De TV met DVD speler beschikt over een satelietverbinding via TV vlaanderen zodat u uw favoriete programma's niet moet missen.

Er is een fietsendrager voorzien voor 2 tot 3 fietsen.

 

Afmetingen:
De mobilhome heeft een lengte van 6m99 en maximum hoogte van 3m05.  Dit merk je ook binnenin, door de ruimte die je hebt als je in de mobilhome rondloopt.  Een ruime garage biedt plaats aan opbergruimte voor tafels, en stoelen, of als je wilt, je koffers, een deel huisvoorraad, ...

De oversteek van 2m24 over de achterwielen is iets om rekening mee te houden als je bochten nee

Anthony Bourdain

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now